top of page
Schermafbeelding 2020-01-25 om 16.14.28.

 

Biografie Tim Notebaert

Geboren te Oudenaarde en opgegroeid in Kluisbergen. Het is hier, midden in het hart van de Vlaamse Ardennen, dat mijn passie voor sport, met in het bijzonder wielrennen en lopen, zijn grondslag vindt. Niet alleen de fysieke uitdaging maar ook de fysiologische reacties die het lichaam voor, tijdens en na het sporten ondergaat bleven gedurende mijn jeugd- en tienerjaren mijn interesse wekken.

De keuze om de studie kinesitherapie en revalidatiewetenschappen aan te vatten was dan ook een logisch gevolg hiervan. In 2017 studeerde ik af als kinesitherapeut aan de Universiteit van Gent met als specialisatie muscoloskeletale kinesitherapie en sportrevalidatie. Twee jaar later behaalde ik het postgraduaat manuele therapie. Tussendoor volgde ik nog enkele bijkomende opleidingen: dry needling, lactaattesten, bikefitting en loopanalyse.

Kortom, passie voor de sport en het lichaam als een rode draad door het leven. Ad Limit is hier het resultaat van.

Ad Limit helpt jong en oud, beginner of gedreven recreant om steeds de grenzen van zichzelf te kunnen opzoeken op een verantwoordelijke manier. Dit door te zorgen voor comfort (bikefitting) en het respecteren van je lichaam op trainingen (hartslagzones hanteren en respecteren) om zo je persoonlijke doelen optimaal te kunnen bereiken. 

bottom of page